A szentpétervári Monopoly 700 DAF tehergépkocsit rendelt

Monopoly, Oroszország egyik legnagyobb hűtött áruk fuvarozására szakosodott vállalata 700 új DAF XF tehergépkocsit szerez be flottájának bővítésére. A megrendelést Hannoverben, az IAA haszonjármű-kiállításon Ilya Dmitriev és Maxim Onyfrienko, a Monopoly igazgatói, Marcel Verbeeten, a Terra Truck DAF márkakereskedés ügyvezető igazgatója, és Ron Bonsen, a DAF igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja, írták alá. A járműveket idén, illetve a jövő év során adják át. Az új megrendelés eredményeként a Monopoly flottájának mérete meghaladja majd az 1000 járműegységet, köztük 700 DAF tehergépkocsival.
A szerződést az IAA Hannover 2014 kiállításon írták alá
„Megvizsgáltuk a szóba jöhető tehergépkocsikat, amelynek során bebizonyosodott, hogy a DAF a megbízhatóság, a minőség, az üzemanyag-hatékonyság és az üzemeltetési költségek terén is élen jár, ezért döntöttünk a holland márka mellett.” – mondta Ilya Dmitriev, a szerződés aláírása után. „Logisztikai szakemberekként pontosan tudjuk, hogy ügyfeleink megkövetelik a pontos szállítást. Ezért maximális megbízhatósággal és üzemidővel dolgozó teherautókra van szükségünk. Emiatt választottuk partnerünknek a DAF-ot.” Ilya Dmitriev hozzáfűzte, hogy ezzel a megrendeléssel egy hosszú távú partneri kapcsolat vette kezdetét a DAF márkával és márkakereskedői hálózatával.
 .
„Szeretném megköszönni a Monopoly vezetőségének a Terra Truck iránti bizalmát.” – tette hozzá Marcel Verbeeten, a szentpétervári DAF márkakereskedés ügyvezető igazgatója. „Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy támogassuk a Monopolyt üzletmenetének optimalizálásában.”
 .
„A DAF büszke arra, hogy megrendelést kapott a Monopolytól, Oroszország egyik vezető fuvarozóvállalatától.” – mondta Ron Bonsen, a DAF Trucks igazgatótanácsának tagja. „Ez nagyszerű elismerése termékünk kiválóságának és a professzionális orosz márkakereskedői hálózatunknak.”
 .
Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 422 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?