Alkatrészgyártók hírei Hírek Kishaszonjárművek

Ismét a Goodyear DuraTrac a legjobb terepabroncs az OFF ROAD Magazin szerint

Egymás után másodszor kapta a Goodyear Wrangler DuraTrac a díjat

A német OFF ROAD szakmai magazin olvasói egymás után másodjára a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsát választották meg a legjobb terepabroncsnak. A „Vonóabroncsok” kategóriában lett győztes, ahol az olvasóknak 10 jelölt közül kellett kiválasztaniuk a legjobbat.

Goodyear_GY_Wrangler_DuraTrac_tcm1038-217823

Több mint 63.000 olvasói véleményt gyűjtöttek össze a 2014-es OFF ROAD Díj odaítéléséhez. A szavazatok körülbelül egyharmadát a Goodyear abroncsa kapta, amelyet kifejezetten nehéz terepre fejlesztettek ki.

A Ram nemrégiben úgy döntött, hogy 2014-es Power Wagon modelljét a Goodyear Wrangler DuraTrac-kel szereli fel. Ezt az abroncsot eredetileg az Egyesült Államokban fejlesztették ki, és jelenleg is ott gyártják, az európai piacot viszont a németországi Fulda abroncsüzeméből látják el.

Az OFF ROAD Díjat 1982 óta ítélik oda, melynek során az olvasók 13 kategóriában választják meg a legjobb terepjárművet, és egyben a legjobb vonóabroncsot is megszavazzák. „Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy ez a nívós magazin ismét minket választott meg a legjobb terepabroncsnak – mondta Alexis Bortoluzi, a Goodyear EMEA régióért felelős Márka- és Stratégiai Igazgatója, majd hozzátette, hogy ebben a díjban az az igazán különleges, hogy terepen használatos gépjárművek vezetői szavazzák meg a nyertest. Ők tapasztalatból tudják, hogy mi működik jól a járművükön, és azzal is tisztában vannak, hogy milyen fajta teljesítményre van szükségük. Ez a díj tanúságtétel a DuraTrac termék teljesítményéről azoktól az emberektől, akik használják.”

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 170 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .