Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Rendezvények Volkswagen

Volkswagen Haszonjárművek az élet minden kihívására a hannoveri IAA kiállításon

“Munka, Élet. Megoldások” kiállítási szlogent választotta a Volkswagen Haszonjárművek az idei szeptember 25-én kezdődő  Nemzetközi  Haszonjármű Autókiállításra. Az Alsó-Szászország fővárosában található kishaszonjárműveket gyártó cég a hazai pályán önbizalmat sugalló, magabiztos bemutatót tervez.
“Bemutatjuk a megfelelő megoldásokat az élet minden szakmai- és magánjellegű kihívására. Mi tudjuk, hogy a vásárlók mit kívánnak, és ezt szem előtt tartva gyártjuk termékeinket”- mondja Bram Schot, a Volkswagen Haszonjárművek értékesítésért felelős igazgatótanácsi tagja.

A kiállításon a márka kishaszonjárműveinek teljes modellkínálatát bemutatja, a professzionálistól kezdve a szabadidős járművekig, az Amarok, a Caddy, a Crafter és a T5 sorozatokra alapozva. “Szeretnénk megmutatni ügyfeleinknek, hogy mi a megoldások egyedülálló választékával rendelkezünk az áruk és személyek szállítására” – folytatta Bram Schot. “A haszonjárművek üzletága legalább annyira szerteágazó, változatos, mint a járművek vásárlói, akik iparunk minden szakmájából és szolgáltató szektorából érkeznek. Ráadásul a hatóságok, a rendőrség, a tűzoltók és az önkormányzatok vásárlóink jelentős hányadát teszik ki.” “A specializáció a varázserejű receptje annak, hogy a vásárlók kívánságainak megfeleljünk, és mindez tükröződik a kiállítási standunkon is. A 12-es csarnokban 50 gépjárművet állítunk ki és a járműveket az ipari szektorok és a vásárlók szerint rendeztük el az összesen 7500 négyzetméteres területen. További 30 termék és személyszállításra alkalmas megoldást mutatunk be a csarnokkal szemben található külső térségben. A látogatók a kiválasztott modelleket tesztvezetésen próbálhatják ki.”

Az idei Nemzetközi Autókiállítás egy piaci trendet folytat, mely szerint a városi szállítójárművek, a kisteherautók és a pick-upok egyre könnyebbek, hatékonyabbak és gazdaságosabbak lesznek. A Volkswagen Haszonjárművek minden modellsorozatában újításokat mutat be, különös hangsúlyt helyezve az erős, de takarékos motorokra. A károsanyag-kibocsátást csökkentő hajtási rendszerek a Volkswagen Haszonjárműveknél abszolút prioritást élveznek. A környezetvédelmi szempontból hatékony BlueMotion Technology-val felszerelt, vagy az EcoFuel gázhajtású motorral működő kishaszonjárművek a márka modellválasztékának szerves alkotórészét képezik.

Az e-Load up!, amit most láthatnak majd először a standon, a Volkswagen Haszonjárművek debütálását jelenti az elektromos hajtásra történő áttérésben. Ez a típus gyakorlatias megoldásokat kínál a belvárosi, nulla károsanyag-kibocsátásos szállításokhoz, vagy az ügyfélszolgálati munkához. Az e-Load up! -ot már a piacon bevezethető, kész gépkocsiként mutatják be. A nulla károsanyag-kibocsátású elektromos motorral felszerelt gépkocsi tökéletesen megfelel futárszolgálatra vagy olyan egyéb szolgáltatási tevékenységre, amikor naponta több utat kell megtenni, maximum 100 km távolságban.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 149 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .