Garázdaság vétség, valamint egy rendbeli rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zártak le vádemelési javaslattal a mohácsi rendőrök egy baranyai nyugdíjassal szemben.

Fotó: Police.hu

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 65 éves férfi 2014. július 8-án a kora délutáni órákban egy baranyai település belterületén az úttest közepén állva megállásra kényszerített egy tehergépjárművet, amely a településen közlekedett. A megállást követően a férfi szóváltásba keveredett a teherautó vezetőjével, melyet követően kezében lévő sétabotjával olyan nagy erejű ütést mért a jármű vezető oldali szélvédőjére, melynek következtében az betört és az apró üvegszilánkok a gépkocsivezetőre hullottak.

Az elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták és a Mohácsi Rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítotti kihallgatásán a nyugdíjas férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondása szerint a teherautós gyorsan haladt át a településen, ezért állította le.

A mohácsi nyomozó hatóság a büntetőeljárás rendőrségi szakaszát 2014. szeptember 10-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Mohácsi Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrás és további képek: Police.hu
.

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?