A Goodyear TreadMax abroncsokkal még jobban csökkenthetők a fenntartási költségek

A Goodyear legújabb tehergépkocsi-abroncsai immár 10 újrafutózott méretben kaphatók

TreadMax_small

A Goodyear újdonságokat jelentett be a prémium, sablonban kezelt TreadMax újrafutózott termékeinek portfóliójában: a legújabb termékek a nagyobb potenciális futásteljesítményt és egész évben kiváló húzóerőt kínáló KMAX termékvonal nagy futásteljesítményű TreadMax változatai, valamint az üzemanyag-hatékony FUELMAX széria új TreadMax méretei, melyek a gördülési ellenállás csökkentésére koncentrálnak. Mindezeket úgy érik el, hogy közben a futásteljesítmény sem csökken, a nedves felületen is megbízható marad a fékezés és a teljesítmény egyéb kulcsfontosságú jellemzői sem sérülnek. Újdonság a húzó tengelyhez való TreadMax KMAX D 295/80R22.5 méretben, illetve a pótkocsikhoz gyártott TreadMax KMAX T 385/55R22.5 méretben, az üzemanyag-hatékony termékvonalnál pedig a a húzó tengelyhez készített TreadMax FUELMAX D 295/80R22.5 méretben, valamint a pótkocsikhoz készült TreadMax FUELMAX T 385/65R22.5 és 435/50R19.5 méretekben. Az új abroncsméretekkel a Goodyear következetesen bővíti prémium, sablonban kezelt újrafutózott termékkínálatát, hogy az a lehető legszorosabban igazodjon meglévő új abroncsainak választékához, és a járműflották számára a megadja az újrafelhasználás lehetőségét, megtartva az új tehergépkocsi-abroncsokhoz hasonló teljesítmény nyújtotta előnyöket is. A TreadMax KMAX és FUELMAX újrafutózott abroncsok teljes választéka immár 10 méretre bővült: (Az új méretek vastag betűkkel vannak írva): a TreadMax KMAX D 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5, a TreadMax T 385/55R22.5 és 385/65R22.5, a TreadMax FUELMAX D 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5, valamint a TreadMax FUELMAX T 385/55R22.5, 385/65R22.5 és 435/50R19.5 méretekben.

Goodyear_FUELMAX_Static_Scenes_small
Fotó: Goodyear

A sablonban kezelt prémium TreadMax újrafutózott abroncsok ugyanazokat a futómintázatokat és anyagokat alkalmazzák, mint az általuk reprodukált új abroncsok, gyártásukhoz pedig kizárólag a KMAX és FUELMAX termékek, illetve a Goodyear LH II és RH II termékskáláinak legújabb generációs szövetvázai kerülnek felhasználásra. Ez azt jelenti, hogy ezen abroncsok teljesítménye megközelíti az új abroncsokét. A flottaüzemeltetők újrafutózással TreadMax KMAX és TreadMax FUELMAX abroncsokká alakíthatják elkopott LH II és RH II abroncsaikat, s így az alacsonyabb gördülési ellenállás nyújtotta előnyöket kihasználva csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást és növelhetik a futásteljesítményt.

A Goodyear KMAX és FUELMAX abroncsainak sablonban kezelt, prémium újrafutózott változatait tartalmazó portfóliójának bővítésével az új abroncsokhoz hasonló teljesítményt kínál a flottaüzemeltetők számára, akik ezáltal tovább csökkenthetik teljes élettartamra vetített költségeiket.


A Goodyear
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 69 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 51 létesítményében állítja elő. Az ohioi Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobility és FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszereket, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 189 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?