Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Sport Volkswagen

Öttusa sikerek a Volkswagen Haszonjárművek támogatásával

A Volkswagen éppen 15 éve, az 1999-es budapesti Öttusa VB megrendezésekor került be a hagyományosan sikeres magyar sportág támogatói közé.
Az utóbbi években az együttműködés már a Volkswagen Haszonjárművek márkával folytatódott, így volt ez a legutóbbi, Kecskeméten megrendezett Öttusa Világkupa alkalmával, mely a 70-es években Honvéd Kupaként indult legjelentősebb hazai versennyé vált. Kecskeméten is felvonult szinte a teljes világbajnoki mezőny, így Marosi Ádám révén rendkívül értékes győzelemmel, Kasza Róbert révén pedig értékes bronzéremmel gyarapodott az öttusa éremgyűjteménye.

A verseny nézői élőben is találkozhattak a Volkswagenekkel, hiszen a kecskeméti Brill Kft kiállította a legnépszerűbb wolfsburgi autókat, illetve a pályán egy Volkswagen Amarok, és stílszerűen egy Volkswagen lovas akadály is részét képezte a kiválóan megrendezett verseny lovas számának és a záró számot jelentő, lövészetből és futásból álló kombinált számnak.

(Ezt a cikket 156 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .