MEGÚJULT ÉS INGYENES A SHELL ÚJ CLUBSMART AJÁNDÉKKATALÓGUSA

Május elejétől megújult formában és már ingyenesen elérhető az egyik legnépszerűbb magyarországi hűségprogram, a ClubSmart Ajándékkatalógusa. A minden Shell töltőállomáson hozzáférhető éves kiadványban a ClubSmart hűségkártyával rendelkező vásárlók könnyedén áttekinthetik a legfontosabb pontbeváltási lehetőségeket.

ClubSmart_Ajandekkatalogus

Az éves pontbeváltási kínálatot tartalmazó Ajándékkatalógusban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajándékot, legyen szó akár konyhai eszközökről, kerti szerszámokról, autóápolásról, szabadidő felszerelésről, vagy játékokról. Sőt, a kínálatban magazin-előfizetések és szálláskedvezmények is találhatók. Az új Ajándékkatalógus a töltőállomásokról azonnal hazavihető ajándékok mellett, számos online vagy bármely Shell töltőállomáson megrendelhető terméket is tartalmaz ingyenes házhoz szállítással.

„Az új ClubSmart Ajándékkatalógussal célunk, hogy vásárlóink számára egész évben biztosítsunk egy olyan könnyen és ingyen elérhető kiadványt, amelyben minden, a programmal, a pontgyűjtéssel és a pontbeváltással kapcsolatos információ kényelmesen áttekinthető. Sőt, hűséges vásárlóinknak most nem csak az új kiadvánnyal szeretnénk kedvezni, hanem különleges ajánlatunkkal is, miszerint június végéig bármely típusú, minőségi Shell üzemanyag 25 liter feletti tankolásakor dupla ClubSmart pontok gyűjthetők minden töltőállomásunkon.*” – nyilatkozta Makai Melinda, a Shell Közép-Kelet-Európáért felelős hűségprogram igazgatója.

*Az ajánlat 2014. május 5-től június 29-ig érvényes. További információ a ClubSmart Ajándékkatalógusban és a www.clubsmart.hu oldalon található.

Forrás: WELL PR Ügynökség
.

(Ezt a cikket 493 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?