A GEFCO Austria kapott megbízást a Georg Fischer Automotive vállalat logisztikai feladatainak ellátására

Ausztriában a GEFCO a Georg Fischer járműalkatrész-beszállító vállalat számára biztosít magas színvonalú szállítási és logisztikai szolgáltatásokat, és ennek keretében személyre szabott logisztikai megoldásokat dolgozott ki a cég alsó-ausztriai herzogenburgi telephelye számára.

gefco-telephely-kamionA GEFCO szolgáltatásai egyebek mellett a járműalkatrészeknek (így például főtengelyeknek és vezérműtengelyeknek) a herzogenburgi gyártóhelyről történő elszállítására terjednek ki. A kiváló szolgáltatási minőség biztosítása és a szállítási folyamat optimalizálása érdekében a GEFCO csapatai dedikált informatikai felületet használnak.

„A gépjármű-logisztika területén szerzett kiemelkedő szakértelmünknek köszönhetően személyre szabott szolgáltatásokat tudunk kidolgozni ügyfeleinknek. Mivel saját teherautó flottával rendelkezünk, nem csupán rugalmas szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani a Georg Fischer számára, hanem a szállítási határidők betartása sem jelenthet problémát” – nyilatkozta Michael Brandl, a GEFCO Austria szárazföldi szállításért felelős vezetője.

Forrás: GEFCO
.

(Ezt a cikket 279 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?