Kimagasló eredmények a „Direkt és gyűjtő szállítás”, „Élelmiszer-logisztika” valamint „Légi és nemzetközi tengeri konténeres szállítás” kategóriákban.

Matthias Wissmann (VDA elnöke), Bernhard Simon (DACHSER ügyvezetés), Birgit Bauer (Verkehrsrundschau főszerkesztője) / Fotót készítette: VR/Miguel Perez

A DACHSER lett a Verkehrsrundschau nevű hetilap által szervezett „Image Awards 2014” felmérés egyértelmű nyertese. Rögtön három kitűntetést vehetett át Bernhard Simon – a Dachser ügyvezetését képviselve – a VDA elnökétől Matthias Wissmann-tól a német logisztikai ágazatban végzett ismertségről és hírnévről végzett felmérés díjazottjaként. A „Direkt és gyűjtő szállítás”, „Élelmiszer-logisztika” valamint „Légi és nemzetközi tengeri konténeres szállítás” kategóriák teljes egészében lefedik a DACHSER 3 fő üzleti divízióját.

„A kiváló eredményekért munkatársaink nagyon keményen megdolgoztak: a tartósan magas minőségi elvárások, a kompetens tanácsadás, valamint az állandó tökéletességre való törekvés meghozta gyümölcsét. Iparban és kereskedelemben jártas Ügyfeleink pozitív visszajelzése arra ösztönöz minket, hogy tovább haladjunk a megkezdett utunkon és folyamataink állandó fejlesztésén dolgozzunk.” Az „Image Ranking 2014” –es felmérésben hozta nyilvánosságra a Verkehrsrundschau szak-lap a legjobb vállalkozásokat a szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások területéről. A tanulmány elkészítéséhez a Kleffmann piackutató intézet 400 iparban és kereskedelemben tevékenykedő logisztikai döntéshozót kérdezett meg „ismertség és hírnév kérdéskörben” 5 piaci szegmensben tevékenykedő 88 cégről. A DACHSER a felmérés maximális 1000 pontos eredményéből 723 pontot ért el „Direkt és gyűjtő szállítás” tekintetében, 776 pontot „Élelmiszer-logisztika”, valamint 700 pontot „Légi és nemzetközi tengeri konténeres szállítás” kategóriákban. Ezen 3 kiváló eredmény biztosította a DACHSER számára az abszolút első helyet.

A tanulmány keretein belül a megkérdezett logisztikai döntéshozók 96,3 %-a nyilatkozta, hogy fontos szerepet játszik egy cég hírneve az egyes szállítmányozási és logisztikai megbízások megadásánál. A legtöbbre egy logisztikai szolgáltató hírneve mellett az ár-érték arányt, a vevőorientáltságot és a szolgáltatás színvonalát értékelték.

Forrás: DACHSER
.

(Ezt a cikket 251 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?