OXXO Racing: Lánykérés a versenykamionban

Sok mindent megélt már Kiss Norbi versenykamionja – győzelmeket, baleseteket, hatalmas csatákat -, de ami a napokban történt, még számára is újdonság volt.
Pár hónappal ezelőtt egy kedves soproni rajongónk – akivel személyesen tavaly az A1 Ringen találkoztunk – megkeresett minket, és a segítségünket kérte egy nem mindennapi dologban. Gábor és párja hatalmas motorsport rajongók, így kis csapatunknak is szurkolnak és kiemelt figyelemmel kísérik a velünk történteket, amikor tehetik, kilátogatnak versenyeinkre is.
Gábor úgy gondolta, elérkezett az idő, hogy megkérje kedvese kezét, és szerette volna, ha erre a mi csapatunk köreiben, Kiss Norbi versenykamionjában kerülhetne sor. Természetesen nem mondhattunk nemet e kérésre, és izgatottan vártuk őket, hiszen mégiscsak egy olyan dolognak lehettünk részesei és szemtanúi, ami az egyik legboldogabb pillanat egy pár életében. Április 25-én délben a megbeszéltek szerint megérkeztek rajongóink, hogy az OXXO Energy Truck Race Team bázisán „megnézzék” versenykamionjainkat, és találkozhassanak velünk. Rögtön az elején minket is megleptek, ugyanis nem érkeztek üres kézzel, Gábor készített Norbi, Beni és a csapat számára egy-egy gyönyörű ajándékot – fába égetéssel rajzolt képeket:
Ezután Norbi körbevezette őket, mesélt a Jaramai tesztről, az idei tervekről, bepillantást nyerhettek csapatunk hétköznapjaiba, láthatták szerelés közben a versenykamionokat – ami ilyen állapotukban csak keveseknek adatik meg. Következett a pilótafülke megismerése, elsőként Gábor párja ült be Norbi ülésébe, de amikor kiszállni készült, Gábor – a megfelelő elővezetés után – elővette a gyűrűt, és feltette a Nagy kérdést, mely közben kedvese szóhoz sem jutva csak kapkodta a levegőt, mi pedig csendben és hatalmas izgalommal vártuk a választ, mely egy hatalmas – és meghatódott – IGEN volt! 🙂
A boldog fiatalok összebújtak, csapatunk pedig lelkes tapssal köszöntötte a friss jegyespárt.
Nem mindennapi élményben volt részünk, örülünk, hogy hozzájárulhattunk rajongóink boldogságához, és köszönjük azt a megtiszteltetést, hogy minket választottak e kivételes esemény „házigazdájának”.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Forrás: OXXO Energy Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 254 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?