Bemutatók Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Renault

A RENAULT TRUCKS A BIRMINGHAMI CVS-EN MUTATJA BE AZ ÚJ RENAULT MASTERT

A birminghami Commercial Vehicle Show-n rántja le a leplet a Renault Trucks az új Masterről, mely 2,8-tól 4,5 tonnáig terjedő változatokban lesz kapható. Az új Renault Master megújult formatervvel, új teljesítményszintekkel, biturbó technikával, alapfelszerelésként beépített ESC-vel és a takarékos üzemanyag-fogyasztást szolgáló gazdaságos üzemmóddal kívánja meghódítani az ügyfeleket.

MASTER IV 125 CV 3_4 condA 2014. április 29. és május 1. között Birminghamban megrendezett Commercial Vehicle Show-n mutatja be a Renault Trucks az új Mastert. A kínálat 2,8-tól 4,5 tonnáig terjed, és szerepel benne furgon, szimpla kabinos és dupla kabinos, kisbusz, busz, illetve alvázkabin változat. Rendelhető lesz elsőkerék- vagy hátsókerékhajtással, szimpla- vagy ikerkerekekkel, manuális vagy robotváltóval is. Röviden: az új Renault Master maximálisan teljesíti azoknak megrendelőknek az elvárásait, akik városi környezetben végzett feladatokra kívánják használni az új modellt.

Az új Renault Master biturbó technikával készül (a 135 és a 165 LE-s változatok). Ebben a rendszerben a kis- és a nagynyomású feltöltő akár felváltva, akár egyidejűleg működtethető, ami maximális töltőnyomást biztosít a motor működésének valamennyi fázisában. Ez a vezető számára a jobb vezetési komfortban, a magasabb teljesítményszintekben, és ezzel egyidőben a kisebb fogyasztásban és CO2-kibocsátásban nyilvánul meg.

MASTER IV 125 CV faceAz új Renault Master vásárlói még tovább csökkenthetik a jármű fogyasztását az Eco-Mode alkalmazásának köszönhetően, ami a 135 illetve 165 lóerős motorral készült változatok alapfelszerelése lesz. A gazdaságos üzemmódot a vezető a műszerfalon található gombbal kapcsolhatja be. Az új Renault Master 135 illetve 165 lóerős változataiban a start-stop rendszer is alapfelszerelés, amely automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű megáll a piros lámpánál, majd újraindítja, ha a vezető a kuplungot lenyomja, vagy egyes fokozatba kapcsol. A biturbó technikával kombinálva ezek a segédrendszerek akár tíz százalékkal is csökkenthetik az átlagos üzemanyag-fogyasztást.

A 2,3 literes Euro 5-ös motorral felszerelt új Renault Master modellek a teljesítményszintek széles választékát kínálják: a manuális váltóval ellátott teherautókba ötféle (110-től 165 LE-ig), a robotváltóval felszerelt változatokba kétféle (125 és 150 LE) teljesítmény közül választhatnak az ügyfelek.

MASTER IV 165 CV planche de bordA magas szintű biztonság jegyében az új Renault Master valamennyi változatának alapfelszerelése az ESC elektronikus menetstabilizáló rendszer. A kiváló kormányozhatóság és a kifogástalan biztonság érdekében az ESC a lejtőn történő elindulást segítő rendszert (Hill Start Aid), vészfékasszisztenst (Emergency Brake Assist), a tapadást segtő elektronikus rendszert (Extended Grip), a pótkocsi stabilitását biztosító funkciót (Trailer Swing Assist), adaptatív terhelésellenőrzést (Adaptative Load Control) és borulásvédelmi rendszert is tartalmaz (Anti rollover control System).

A kisbusz változatokba gumiabroncsmyomás ellenőrző rendszer is igényelhető. A fokozott biztonságot szolgáló kiváló láthatóság érdekében az új Renault Master utasoldali napellenzőjéhez kiegészítő tükör is rendelhető, amely kiküszöböli a holtteret a külső visszapillantó és a sofőr látómezője között.

MASTER IV 125 CV compteurA formaterv megújulása azonnal szembeötlik az új motorházfedélben és az új hűtőmaszkban, amelyre kavicsfelverődés elleni fóliát is lehet rendelni. Az új Renault Trucks kínálat többi járművéhez hasonlóan az új Renault Master modellek vezető- és utasoldali ajtajára is felkerül a piros « by Renault Trucks » feliratú fém lapocska, ami a furgon változatok hátsó ajtaján is megjelenik.

A Renault Trucks felfogása szerint a szolgáltatás szerves része a járműnek – ezért az új Renault Master a felhasználással összhangban kialakított szolgáltatásokat kínál. A Fast & Pro márkanevet viselő központokban az ügyfeleket a kifejezetten a haszonjárműveknek kialakított területen fogadják, ahol a szokásosnál rövidebb idő alatt és kedvezőbb áron végzik el a járművek karbantartását. A Renault Trucks szolgáltatásának minőségét szavatolják a Start & Drive karbantartási szerződések, valamint az egyedi igényekhez igazított finanszírozások és biztosítások.

MASTER IV 125 CV face arrAz áruterítési járművek piacán a Renault Trucks kínálja a legszélesebb választékot, ezt a következő modellek alkotják: az új Renault Master, a Renault Maxity, a Renault Trucks D Cab2m, a Renault Trucks D és a Renault Trucks D WIDE.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 398 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .