Ahogy azt korábbi cikkünkben előre jeleztük, az elektronikus útdíj rendszer felhasználói igényeinek figyelembe vételével elkészült a HU-GO mobilalkalmazás első eleme. Az ingyenesen letölthető applikáció lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók külön regisztráció nélkül virtuális bankkártyás fizetéssel vásárolhassák meg a viszonylati jegyet. Az új alkalmazás használata kényelmes, Android és iOS operációs rendszereken egyaránt fut. Jelenleg még készül a Windows Phone platformon működő verzió.

Arra mindenképpen ügyelni kell, hogy a viszonylati jegyet ebben az esetben is az úthasználat megkezdése előtt szükséges megváltani, és csak a kifizetést követően jogosít fel úthasználatra! Az adott útszakaszra utólag megváltott jegy jogosulatlan úthasználatnak minősül. Az egy irányba megváltott viszonylati jegy kizárólag a megtervezett útvonalra, a megtervezett irányban biztosít egyszeri úthasználati jogosultságot.

Mivel az alkalmazás segítségével a jegyet a felhasználók az egyetemes útdíjszolgáltatótól, a NÚSZ Zrt.-től vásárolják meg, így az ára is az egyéb értékesítési csatornákkal megegyező.

Kérem, kövesse híreinket továbbra is, a fejlesztésekről, változásokról rendszeresen beszámolunk!

Forrás: www.icell.hu

 

(Ezt a cikket 315 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?