Kiégett egy lószállító teherautó Szigetszentmiklóson

Kigyulladt egy lószállító teherautó szombat délután a Szigetszentmiklóst Halásztelekkel összekötő gerincúton, a balesetben senki sem sérült meg, de az utat a kifolyt olaj miatt teljesen lezárták – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a lószállító jármű vezetője a tüzet észlelve félreállt a tehergépkocsival, a lángok azonban átterjedtek az út melletti avaros területre is. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók fékezték meg három vízsugárral, a kifolyt olaj miatt azonban balesetveszélyessé vált a terület, ezért az utat teljesen lezárták arra az időre, amíg a közútkezelő elvégzi a tisztítást.

A szóvivő hozzátette, hogy a lovaknak nem esett bajuk, az állatokat még a tűzoltók kiérkezése előtt kimenekítették a járműből. A katasztrófavédelem arra hívta fel a figyelmet, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Forrás: MTI  (hda \ bmk \ bám \ kvs)
.

(Ezt a cikket 199 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!