Az ISUZU D-Max begyűjtötte a harmadik, „legjobb Pick-Up” díjat is

Az ISUZU D-Max begyűjtötte a harmadik, „legjobb Pick-Up”-nak járó díjat is a szigetországban. Az elismerés ezúttal a londoni Királyi Autóklub keretein belül megrendezésre került „Van Fleet World Honours” eseményén kapta a D-Max.

John Kendall, a Van Fleet World szerkesztője a következőket mondta: „A D-Max-szal az ISUZU kimozdult a csupán robosztus, „igásló stílusú” teherautókat gyártó vállalat szerepéből és immáron egy széles modellpalettával rendelkező szereplőjévé vált a pick-up piacnak.

Az ISUZU azon kevés gyártók egyike, mely a Pick-Up szegmensen belül teljes modellválasztékkal rendelkezik. A széles specifikációkkal rendelkező duplakabinos modellekkel a vállalat biztosítja a gépjármű kettős felhasználhatóságát. Az ISUZU D-Max-ot jó vezetni, teljesítménye kiváló és mindemellett gazdaságosan üzemeltethető. A D-Max egy hatalmas lépés a helyes irányba.

A „Van Fleet World Honours” díját általában azok a gyártók, vállalatok kapják meg, akik a bírák szerint is a lehetséges legmagasabb szintű kiválóságról tesznek tanúbizonyságot saját területükön. A díj elbírálásának folyamatában a bírák megítélése mellett figyelembe veszik és felhasználják a lízingcégek és a flottakezelők által biztosított adatokat, statisztikákat is.

Forrás: ISUZU
.

(Ezt a cikket 548 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?