A MERIDA profi kerékpáros versenyzői 2014-ben a Volkswagen Haszonjárművek színeiben versenyeznek

A Multivan Merida Biking Team idei bemutatása Mallorcán egyrészt a 2014-es évad kezdetét jelentette, másrészt példázza a sikeres együttműködés folytatását a MERIDA és a márka szponzora, a Volkswagen Haszonjárművek, a világ egyik vezető kishaszonjármű gyártója között.

Minden alkalommal, amikor a Multivan Merida Kerékpáros Csapat 2014-ben megjelenik egy versenyen, tizenegy Multivan és három Crafter lesz a „társaságukban”. Fabian Audit, a kerékpárosok menedzsere azt hangsúlyozta, hogy ” e gépkocsik nélkül egyszerűen nem boldogulnánk. Ezeket használjuk majd minden hazai és nemzetközi versenyen, illetve az összes felszerelésünk szállítására. És ugye a csapat szereplése a versenyeken igazán csodálatraméltó: a partnerség tíz éve alatt a Multivan Merida Kerékpáros Csapat 16 alkalommal volt német bajnok, 15 alkalommal hódította el az európai bajnoki címet, 12 világbajnoki címet szereztek, és 37 győzelmet értek el a Világ Kupában!

„A MERIDA ideális partner a Volkswagen Haszonjárművek számára. Mindkét csapat kiváló minőségű termékeket gyárt, és a saját szakterületükön a világ legsikeresebb csapatai között találhatjuk őket”- mondja Bram Schot, a Volkswagen Haszonjárműveknek az értékesítésekért és marketingért felelős igazgatósági tagja.

Julian Schelb, a 23 év alattiak korosztályos világbajnokságának ezüstérmese, és a csapathoz nemrégiben csatlakozott új versenyző a California Beach gépkocsit választotta. „Azt tervezem, hogy nagyon sokat fogok utazni a jövőben ezzel a gépkocsival, és ha elfáradnék, akkor ez a kocsi az alvásra is tökéletesen megfelelő. Ez tényleg egy egyedülálló dolog a mi szakmánkban, hogy olyan szponzorunk van, mint a Volkswagen Haszonjárművek, amelyiknek ilyen remek gépjárműi vannak!” A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) hegyikerékpáros maratoni versenyének, ahol 94 kilométeres távot és 4400 méteres magas csúcsokat kell leküzdeni, címvédő világbajnoknője, Gunn-Rita Dahle-Flesjå már évek óta ugyancsak lelkes Multivan használó, mint ahogyan csapattársai is, José Antonio Hermida, Rudi van Houts, Thomas Litscher és Ondrej Cink.

A Multivan és a California modellek a profi sportolóknak és amatőröknek egyaránt ideális alapgépjárműveknek számítanak. Bárkinek, aki hegyikerékpárral „utazik együtt”, rugalmas kihasználhatóságú, megbízható és nagy belső térrel rendelkező gépjárműre van szüksége. Állítható üléseivel és rugalmasan módosítható belső kiépítésével a Multivan megfelelő teret biztosít ahhoz, hogy a kerékpáros felszerelésének minden egyes darabját megfelelőképpen elhelyezhesse a jármű belsejében, és így azokat biztonságban tudhassa a lopás és a kedvezőtlen időjárással szemben.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 171 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?