A RENAULT TRUCKS T AZ ÉV KAMIONJA SPANYOLORSZÁGBAN

A Renault Trucks T járművét választották az Év kamionjának Spanyolországban. A Renault Trucks január 23-án vehette át a díjat a Transporte 3 spanyol magazin jóvoltából. A zsűriben az 50 legjelentősebb szállítmányozó cég delegáltjai foglaltak helyet, köztük Spanyolország legnagyobb piaci szereplői is képviseltették magukat.

renault_trucks_t_camion_de_l-annee_espagne_1« Az Év Kamionja » címet 2014-ben a Renault Trucks T nyerte el Spanyolországban, a  rangos díjat a Transporte 3 magazin ítélte oda. A szakmai zsűrit 50 szállítmányozó cég képviselte, – köztük Spanyolország legjelentősebb fuvarozói -, akiknek nagy többsége a Renault Trucks T járművére adta le a voksát. A tagok többsége, a különböző rendezvénysorozatokon ki is próbálhatta a tesztvezetések alkalmával a járműveket, melyet a Renault Trucks Spanyolország/Portugália szervezett az Ibériai félszigeten.

renault_trucks_t_camion_de_l-annee_espagne_4« Nagy megtiszteltetés számunkra ez a kitüntetés, főképpen azért, mert az elismerést a szállítmányozó cégektől kaptuk » jelentette be Bruno Blin, a Renault Trucks elnöke. «ez a díj igazolja azokat a megelégedett visszajelzéseket, melyeket azon ügyfeleinktől hallottunk, akik kipróbálták a járművet, vagy akik már járműparkjukban használják is őket. Az év kamionja cím a Renault Trucks T minőségének köszönhető és arról biztosítja új ügyfeleinket, hogy megbízhatnak a Renault Trucks-ban. »

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 372 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?