Balesetek Hírek Időjárás KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Havazás – Tolnában is kamionstop van, Dombóvárnál több jármű akadt el

Rendőrök a teherautó vezetőjével közlik, hogy a havazás miatt nem lépheti át a szlovák - magyar határt Vámosszabadinál, ahol az időjárás miatt forgalomkorlátozást vezettek be 2013. január 17-én.  A 7,5 tonnánál nagyobb teherautókat nem engedik be az országba, a romlandó élelmiszert illetve gyógyászati eszközöket szállító kamionok kivételével. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Illusztráció – MTI Fotó: Krizsán Csaba

Tolna megye útjain, az M6-os autópálya kivételével, kamionstopot rendelt el a megyei védelmi bizottság a havazás miatt – tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-t.

Boros Brigitta közölte: délután négy órától tiltották meg a hét és fél tonnánál nehezebb járművek közlekedését a megye útjain. Tolnában délelőtt kezdődött változó erősségű havazás, a csúszós utakon több baleset történt.

A 61-es úton, Tamási és Dombóvár között kamionok akadtak el, a 6532-es úton, Dombóvár és Döbrököz között egy gépkocsi csúszott árokba, és mentésre vár egy elakadt kamion. A katasztrófavédelem azt is közölte, hogy a 61-es út Nagykónyi és Dombóvár térségében hókásás, a 63-as út jégbordák miatt nehezen járható.

Forrás: MTI  (btf \ ppd)
.

(Ezt a cikket 495 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!