Egy baleset miatt 700 liter üzemanyag folyt az úttestre Kecskeméten

Kamion és személygépkocsi ütközött össze hétfőn Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton, egy ember könnyebben megsérült, 700 liter gázolaj folyt az úttestre – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A baleset helyszíne Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton 2014. január 20-án. Előzőleg egy kamion és személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében 700 liter gázolaj folyt az úttestre. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. MTI Fotó: Donka Ferenc
A baleset helyszíne Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton 2014. január 20-án. Előzőleg egy kamion és személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében 700 liter gázolaj folyt az úttestre. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Kovács Andrea elmondta: a kecskeméti tűzoltók az autógyár létesítményi tűzoltóságával együttműködve megakadályozták, hogy a gázolaj a csatornarendszerbe kerüljön, elkerülve ezzel a környezetszennyezést.

Tűzoltók a kifolyt üzemanyagot semlegesítik egy baleset helyszínén Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton 2014. január 20-án. Előzőleg egy kamion és személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében 700 liter gázolaj folyt az úttestre. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. MTI Fotó: Donka Ferenc
Tűzoltók a kifolyt üzemanyagot semlegesítik egy baleset helyszínén Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A helyszínen a katasztrófavédelem mobil laboratóriumának szakemberei méréseket végeztek – tette hozzá.

Forrás: MTI  (bgj \ bki \ bdó)
.

(Ezt a cikket 448 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!