Teljes szélességében lezárták az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalát Gyálnál, ahol szerda délelőtt egy kamion árokba borult, és a sofőr súlyosan megsérült – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A mentők elviszik a megsérült sofőrt az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál közelében történt baleset helyszínéről, ahol felborult egy homokot szállító kamion 2014. január 8-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A mentők elviszik a megsérült sofőrt az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál közelében történt baleset helyszínéről, ahol felborult egy homokot szállító kamion 2014. január 8-án.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt mondta, hogy a baleset az M0-s 38-as kilométerénél történt.

A helyszínelés megkezdésekor a leálló sávban még lehetett közlekedni, de mostanra teljesen lezárták az utat. A forgalmat a gyáli lehajtónál az M0-s melletti kihajtóra terelik, ahonnan 150 méter megtétele után lehet visszatérni az autóútra – közölte.

Tűzoltók és mentők dolgoznak az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál közelében, ahol felborult egy homokot szállító kamion 2014. január 8-án. A balesetben a jármű sofőrje megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Tűzoltók és mentők dolgoznak az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál közelében, ahol felborult egy homokot szállító kamion 2014. január 8-án. A balesetben a jármű sofőrje megsérült.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a homokot szállító kamion sofőrjét a monori és a fővárosi tűzoltóknak sikerült kiemelniük a roncsból. A középkorú férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A 40 tonnás jármű kerekekre állítása hamarosan megkezdődik, egy daru már a helyszínen van. Mivel a szétszóródott homokot is le kell takarítani az útról, a műszaki mentés órákig is elhúzódhat – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI  (htm \ blo \ ppd)
.

(Ezt a cikket 4920 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!