A DACHSER vegyesvállalatot alapít Indonéziában

A DACHSER Indonéziában a november 18-án indítandó vegyesvállalatának megalapításával tovább folytatja légi és tengeri logisztikai üzletágának a teljes világra kiterjedő kibővítését.

A DACHSER vegyesvállalatot alapít Indonéziában.

A PT DACHSER Indonesia a légi és tengeri fuvarozástól egészen a vámkezelésig terjedő szolgáltatások széles skáláját fogja kínálja. A jakartai központú vegyesvállalat – amelyben a DACHSER a nagyobb üzletrész-tulajdonos – jelenleg 25 munkavállalóval kezdi meg működését. 2014-ben az ország területén további telephelyek fognak létesülni.

„Indonéziai jelenlétünk azt jelenti, hogy Szingapúr, Thaiföld, Vietnám és Malajzia után most további telephelyeket nyithatunk egy erős, növekedésben lévő másik délkelet-ázsiai országban is. Nemcsak szolgáltatási portfoliónkat bővítjük az Ázsián belüli szállítás – különösen a Szingapúrral történő együttműködés – terén, hanem további kapcsolatokat építünk ki a régió és globális logisztikai hálózatunk között” – mondja Thomas Reuter, a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának vezetője.

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező Steven Ryan úr kapott felkérést az országos hálózat irányítására. Ryan úr nemrég óta tagja csak a DACHSERnak és a jövőben a szingapúri regionális vezetőséghez fog tartozni. A vegyesvállalat társtulajdonosa, az országban elismert és nagy hírnevű szállítmányozási szakember, Hasmijati Koto támogatásával az új cég jó kilátásoknak néz elébe.

A több mint 240 millió lakosú Indonézia Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb piacának számít. Büszkén mondhatja el magáról, hogy az egyik legnagyobb szállítási hálózatával rendelkezik Szingapúr, Dél-Korea, Japán és az Egyesült Államok között.

Forrás: DACHSER
.

(Ezt a cikket 181 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?