Jól fejlődik az együttműködés a Volkswagen Csoport haszongépjármű márkái között

„Az alkalmazottak és a vezetés képviselői közösen tevékenykednek annak érdekében, hogy olyan projekteket valósítsanak meg, amelyek a hatékonyság és a munkahely teremtés szempontjából minden egyes márkának hasznot hoznak. Ezzel összefüggésben a Haszongépjármű Bizottság jelentősen járul hozzá a haszongépjármű márkák főbb gyártási székhelyei közötti cseréhez”- mondta Bernd Osterloh, a Volkswagen AG Felügyelő Bizottságának és Munkás Tanácsának elnöke a Haszongépjármű Bizottság együttes ülésén Braunschweigben.

A találkozón részt vett Dr. Leif Östling, a Volkswagen Csoport Igazgató Tanácsának a haszonjárművekéért felelős tagja, és az ülésen jelen volt a Volkswagen csoport európai és nemzetközi gyártási helyszíneinek közel 40 munkástanácsi képviselője, a MAN Teherautó és Buszgyártás, a MAN Latin Amerika, a Scania és a Volkswagen Haszongépjármű márka vezérigazgatói, illetve az igazgatótanácsok más tagjai.

A napirenden témaként a jelenlegi piaci helyzet a haszongépjárművek piacain és a világban, és a MAN, a Scania márkák, illetőleg a Volkswagen Csoport közötti együttműködés szerepeltek. „Az együttműködési projektek a Volkswagen, a MAN és a Scania között sínen vannak, jól haladnak”- mondta a Volkswagen Csoport Igazgató Tanácsának a haszonjárművekéért felelős tagja.

A márkák képviselőivel az együttműködés keretében kidolgozott különböző intézkedések már előrehaladott szakaszban vannak. E lépések magukban foglalják például a beszerzés, a fejlesztések, az információs technológia, a logisztika, a pénzügyek és a jogi kérdések területén tett kezdeményezéseinket. Az eddig kiaknázott együttműködés, a szinergia összhangban van elvárásainkkal, és az a célkitűzésünk, hogy újabb jelentős együttműködési formákat valósítsunk meg, továbbra is érvényben van”- mondta Dr. Leif Östling, és egyben hangot adott elégedettségének az eddig elért eredménnyel kapcsolatban.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 299 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?