Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek Üzemanyag

Michelin solutions, EFFIFUEL™ program a teher flották kezelőinek

A MICHELIN solutions elindítja EFFIFUEL™ programját, mely üzemanyag-megtakarítást ígér a teher flották kezelőinek Európában.

A Michelin solutions létrehozásával, ezen belül az EFFIFUEL™ programmal a Michelin célja, hogy a fuvarozó vállalatok partnereként elősegítse az üzemanyag költségek csökkentését.

A Michelin solutions 2013. májusi piaci bevezetése egy hosszú folyamat eredménye, amit két alapvető tendencia indokol:

  • Vállalati ügyfeleink – jármű flotta menedzserek – rendkívül kompetitív gazdasági környezetben kell, hogy boldoguljanak és praktikus, megbízható, hosszútávú megoldásokat keresnek, hogy javíthassák a napi tevékenységük hatékonyságát és a vállalkozásuk haszonkulcsát.
  • Annak érdekében, hogy a MICHELIN gumiabroncsok minőségéből a lehető legtöbb előny származzon, fontos, hogy magas színvonalú szolgáltatások kapcsolódjanak hozzájuk.

A Michelin solutions célja innovatív modellek és értékteremtő megoldások megtervezése, kifejlesztése és piaci bevezetése a mobilitással összefüggő valamennyi területen azon vállalati ügyfelek részére, akik kisteherautó, teherautó és földmunkagép flottákat működtetnek.

A megoldások eredetiségét az alábbiak szavatolják:

  • Szerződés által garantált teljesítmény célok, ahol a nyereségből mindenkét fél profitál.
  • Számos tevékenység-ösztönző elem, melyek nem csak az abroncsról szólnak.
  • Egy jól működő támogatói partnerhálózat, mely többek között kiterjed a képzésre, telematikára és elektronikára, hogy a kínált integrált megoldás valóban egyedülálló lehessen a piacon.
  • A célok el nem érése esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A MICHELIN solutions elindítja EFFIFUEL™ programját, mely üzemanyag-megtakarítást ígér a teher flották kezelőinek Európában.

EFFIFUEL™ magába foglalja a járművek fogyasztását befolyásoló legfontosabb tényezőket, a sofőrök képzését és támogatását, valamint külön erre a feladatra rendelt Üzemanyag Szakértők alkalmazását, akik üzemanyag-hatékonyság javító akciókat dolgoznak ki, és végül a járművek adatainak valós idejű követését biztosító rendszerek bevezetését. Vállalati ügyfeleink részére mobilitást javító megoldásokat fejlesztünk, melyek tovább gazdagítják majd a Michelin solutions kínálatát az elkövetkező években.

A Michelin solutions létrehozásával a Michelin teljes szakértelmével segíti ügyfeleit egy biztonságosabb, tisztább és hatékonyabb mobilitás felé.

Ugyanakkor a Michelin solutions a fenntartható fejlődés iránti erős társadalmi elvárásokat és a nagyobb hatékonyságra való folyamatos törekvést is szem előtt tartja.

Philippe Miret, a Michelin solutions ügyvezető igazgatója

Michelin solutions

Forrás: Michelin
.

(Ezt a cikket 259 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .