Ford Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Sport

ÜTŐS A FORD TOURNEO CUSTOM-BAN A DC GÖRDESZKA-SZTÁRJAI

A Ken Block nevével fémjelzett DC Shoes európai gördeszka- és snowboard-turnéját az új Ford Tourneo Custom támogatja: az európai extrémsport-rendezvényeken különleges fényezéssel jelenik meg a Tourneo Custom.

A Ford Európa és a DC Shoes európai részlegének együttműködése révén a DC akciódús gördeszka- és snowboard-turnéja még több rajongóhoz jut el a kontinensen. A Ford két különleges fényezésű Tourneo Custom személyszállítójával nemcsak a DC tehetséges deszkásai és snowboardosai utaznak majd a jövő évi extrém sporteseményekre Európa-szerte, hanem a VIP-vendégek és a média képviselői is.

A sokoldalú Tourneo Custom a Ford vadonatúj Tourneo személyszállító-kínálatának legnagyobb tagja: az autó kényelmes helyet kínál kilenc utasnak és poggyászaiknak. Az új modell úttörőnek számít saját szegmensében, hiszen elsőként kapott ötcsillagos értékelést az Euro NCAP töréstesztjén. A DC Shoes sportolói közt a világ leghíresebb gördeszka- és snowboard-sztárjai is megtalálhatók, s a csapat 18 X Games aranyéremmel büszkélkedhet. A csapattagok közt szerepel Rob Dyrek, az Utcai Gördeszka Liga alapítója és 21 Guinness-rekord felállítója, valamint Nyjah Huston, a 2012-es Utcai Gördeszka Liga bajnoka is. A DC sztárjai számos versenyen vesznek majd rész Franciaországban, Spanyolországban és Svájcban. A legrangosabb esemény a Quiksilver pro France, ami az első lesz a szörfösök AFP Világkupájának két európai futamából, amin a DC deszkásai is rajthoz állnak.

Augusztusban a csapat díszvendégként szerepel a barcelonai DC Embassy fedett gördeszkás park egyhónapos rendezvényén. Télen a Francia Alpokban működő Area 43 sípálya lesz a legfontosabb helyszín, ahol a DC csapat tagjai egy sor sporteseményen, bemutatón és PR-akción jelennek majd meg. A DC Shoes céget a Gymkhana sztárpilótája és a Ford nagykövete, Ken Block alapította.

“A Ford a 2013-as X Games Nyári Játékok egyetlen autóipari partnere, így hát logikus lépés volt az együttműködés a DC Europe csapatával, amelynek gördeszkásai és snowboardosai sorra nyerik a versenyeket.” – fogalmaz Mark Truby, a Ford Európa kommunikációért és PR-tevékenységekért felelős alelnöke. “ Kiváló lehetőség ez a Ford számára, hogy rengeteg rajongót ajándékozzon meg az akciók és látványosságok élményével, emellett pedig bemutassa az új Tourneo Custom tudását és sokoldalúságát.”

Thierry Kunz, a DC marketing-igazgatója szerint “kézenfekvő döntés volt a Forddal való együttműködés. Mindkét márka elkötelezett a sportesemények iránt, és a Ford értékei meglehetősen közel állnak a mi filozófiánkhoz. Páratlan helykínálatával, komfortjával és stílusával a Tourneo Custom tökéletes segítőtársunk lesz a gördeszkás és snowboardos versenyzők, valamint a VIP-vendégek utaztatásában.”

Forrás: Ford
.

(Ezt a cikket 239 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .