Hírek Közút

Kinevezték az ÁAK új vezérigazgatóját

Börzsei Tibort nevezte ki az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. vezérigazgatójának a tulajdonosi jogok gyakorlásával megbízott MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. csütörtökön.

allami-autopalya-kezelo-zrt-logoAz MFB az MTI-hez eljuttatott közleményében tájékoztat arról, hogy Börzsei Tibor 46 éves közlekedésmérnök, vállalatgazdasági szakirányú közgazdasági mérnök, MBA.

Huszonkét éve dolgozik, egyebek között közlekedési vállalatoknál (Budapesti Közlekedési Vállalat, Miskolc Város Közlekedési Zrt., DKV Debreceni Közlekedési Zrt.), illetve közlekedési járműgyártónál (OBUS Elektrik Innovációs Szolgáltató Kft.). A szakmai közéletben is vállalt feladatokat, például a Közlekedéstudományi Egyesületben és a Magyar Közösségi Közlekedési Szövetségben.

Új beosztásába a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatói posztjáról érkezik – áll a közleményben. Az MFB július 22-én tájékoztatott arról, hogy közös megegyezéssel távozott posztjáról Bakó Attila, az ÁAK előző vezérigazgatója.

Forrás: MTI  (gká \ guz \ gry)
.

(Ezt a cikket 174 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .