Áder János részvétét fejezte ki az olaszországi buszbaleset áldozatainak

Az olasz államfőnek címzett táviratban fejezte ki részvétét hétfőn Áder János köztársasági elnök az Olaszországban vasárnap történt buszbaleset áldozatainak.

gyaszA magyar államfő Giorgio Napolitanónak, az Olasz Köztársaság elnökének címzett levelében azt írta, hogy mély megdöbbenéssel és fájdalommal értesült az Avellino közelében történt tragikus buszbalesetről, amely több halálos áldozatot is követelt.

Áder János Magyarország és a magyar nép szívből jövő együttérzéséről biztosította az olasz államfőt – olvasható a köztársasági elnök MTI-hez is eljuttatott részvéttáviratában.

A szerencsétlenség vasárnap este fél kilenckor történt. Egy hétvégi kirándulás résztvevőit szállította egy busz Avellino közelében. A busz az A16-os autósztráda egyik veszélyes szakaszához érve nem lassított, nekihajtott az előtte haladó autóknak, majd áttörte a viadukt szalagkorlátját és a 30 méteres mélységbe zuhant.

A legfrissebb hírek szerint a balesetben harmincnyolcan haltak meg. Az első vizsgálatok szerint műszaki hiba okozta a balesetet.

Forrás: MTI  (bvgy \ ez \ bpt)
.

(Ezt a cikket 269 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!