Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Rázuhant egy férfira egy teherautó platója

Meghalt egy 23 éves férfi, miután ráesett egy teherautó billenthető platója péntek délelőtt Gyál külterületén – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

razuhant-egy-ferfire-a-teherauto-130719
A baleset helyszíne Gyál külterületén, Felsőpakony irányában, ahol egy telephelyen végzett javítás közben egy teherautó billenthető platója ráesett egy 23 éves férfira 2013. július 19-én. A javítás során a teherautó rakományt szállító részét felemelték, amely azonban visszacsúszott és agyonnyomta a férfit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy egy Felsőpakony felé eső telephelyen feltehetően javításokat végeztek. Egy teherautó rakományt szállító részét felemelték, amely azonban visszacsúszott és agyonnyomta a 23 éves férfit – közölte.

A Dabasi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó veszélyeztetés miatt folytat eljárást – tette hozzá.

Forrás: MTI  (hda \ bmk \ bcl \ bku)
.

(Ezt a cikket 730 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!