Balesetek Hírek

Nagy torlódást okozott péntek délután az M7-esen egy kisteherautó és 3 személyautó balesete

Baleset miatt teljes útzár volt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között – tájékoztatott honlapján az Útinform pénteken.

Torlódás és sávlezárás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Torlódás és sávlezárás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Torlódás a baleset miatt.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A közlemény szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél. A forgalom csak péntek késő délután állt helyre.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 410 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!