MKFE e-Útdíj Kalkulátor – Optimális Útvonaltervezés

MKFE-kor-logoA Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a fuvarozók tapasztalatai alapján saját fejlesztésű, az elektronikus útdíj rendszert használók szemléletének is megfelelő e- Útdíj Kalkulátort alkotott, mellyel az érintett vállalkozások, kerülők nélkül, egyszerűen, gyorsan, optimálisan tervezhetik meg útvonalukat.

Az MKFE saját fejlesztésű e-Útdíj Kalkulátorával a vállalkozások két lépésben tervezhetik meg útvonalukat. Első lépésben a járműadatokat rögzítik, míg második lépésben az útvonal és díjkalkulációra kerül sor. A járműadatok rögzítése során, nincs más dolga a felhasználónak, mint kiválasztani egy járműtípust, jármű – és környezetvédelmi kategóriát. Újdonság, hogy a felhasználónak a kalkulációhoz nem kell méret és súly adatokat megadnia, csak rákattint a megfelelő járműtípus ikonjára, s automatikusan azzal kalkulál a rendszer. Második lépésben az indulási és érkezési pontok, valamint az esetleges köztes állomások megadását követően egy kattintással elérhető az útvonalterv és a kalkulált ár. Ha véletlenül rossz címet adott meg valaki, nem kell újra kezdenie a kalkulációt, a térképen a célpontok mozgatásával alternatív útvonalak tervezhetők.

A kalkulátor látogatottsági adatai, valamint a felhasználók visszajelzései nagyon pozitívak, a felhasználók összességében úgy ítélik meg, hogy a kalkulátor megfelelő módon, megfelelő sebességgel és szakmaisággal ad tájékoztatást. Az MKFE mégsem elégszik meg ennyivel, a kalkulátort folyamatosan fejlesztik, s hamarosan az egyesületi tagok számára kibővített, új funkciókkal lesz elérhető.

www.mkfe.hu – A SZOLGÁLTATÓ ÉRDEKVÉDELEM
.

(Ezt a cikket 4596 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?