A hegyeshalmi határátkelőnél ismét ráhajthatnak a kamionok az ausztriai A4-es autópályára, amelynek egyik szakaszát korábban baleset miatt lezárták – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délután az MTI-t.

Forrás: Wikipédia

Kocsis Tünde közölte: az osztrák hatóságok a baleseti helyszínelés befejezése után Schwechatnál feloldották az útzárt, a forgalom megindult. A torlódás miatt azonban az autósoknak még lassú haladással kell számolniuk.

Az osztrák rendőrség korábban arra kérte a Magyarországról Ausztriába közlekedő kamionok, nehézgépjárművek vezetőit, hogy az A4-esen történt baleset miatt kamionparkolókban várakozzanak a helyszínelés idején, mivel a 7,5 tonnánál nehezebb kamionokat nem tudták terelőútra irányítani.

A balesetben két autószállító teherautó, valamint egy másik tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. A karambolban ketten könnyebben megsérültek. Az autószállítók rakománya nem szabadult el. A baleset viszonylag szerencsés lefolyása ellenére a mentés miatt mégis le kellett zárni az érintett útszakaszt.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 363 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!