Ketten meghaltak a 4-es főúton Karcagnál történt balesetben

Ketten meghaltak, többen megsérültek a 4-es főút 154-es kilométerénél Karcagnál történt balesetben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak egy összeroncsolódott, részben kiégett mikrobusz mellett a 4-es számú főút Kisújszállást elkerülő szakaszán, Karcag határában 2013. július 16-án, miután a német rendszámú mikrobusz belerohant egy kamionba. A kisbuszban ülő 9 ember közül ketten meghaltak és többen megsérültek. MTI Fotó: Bugány János
Tűzoltók dolgoznak egy összeroncsolódott, részben kiégett mikrobusz mellett a 4-es számú főút Kisújszállást elkerülő szakaszán, Karcag határában 2013. július 16-án, miután a német rendszámú mikrobusz belerohant egy kamionba. A kisbuszban ülő 9 ember közül ketten meghaltak és többen megsérültek.
MTI Fotó: Bugány János

Szabó Zita azt mondta, egy férfi és egy nő hunyt el a balesetben. Többen megsérültek, egy embert helikopter vitt kórházba Debrecenbe – tette hozzá.

Az MTI tudósítója helyszínen azt látta, hogy egy német rendszámú kisbusz és egy kamion ütközött, a mikrobusz részben kiégett.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján az olvasható, hogy kilenc ember utazott kisbuszban, amely belerohant a kamionba.

A kisbusz utasai közül hárman beszorultak a roncsok közé, közülük két emberen már nem lehetett segíteni, a harmadik sérültért mentőhelikopter érkezett. További négy utast is elláttak a mentők, két ember a saját lábán szállt ki a járműből – írják a közleményben.

A katasztrófavédelem szerint a kamion pálinkát szállított, a jármű vezetője nem sérült meg, a rakomány sem folyt szét az úton.

A megyei rendőrség és a katasztrófavédelem korábban eltérően nyilatkozott a balesetről. A rendőrség azt közölte, hogy egy teherautó és egy kamion ütközött, míg a katasztrófavédelem szerint egy kisbusz és egy kamion érintett a balesetben.

Az MTI helyszíni információi szerint a baleset áldozatai román állampolgárok voltak: egy 33 éves férfi és egy 21 éves nő.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 421 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!