Hírek Szervezetek hírei Üzemanyag

Újabb MOL-MKFE üzemanyagkártya-akció!

mkfe_logo_veglegesTöbb mint 1.000 magyar vállalkozó, a MOL-MKFE üzemanyagkártyát használja, mellyel a MOL 360 magyarországi töltőállomásán tankolhat kedvezményesen.

És Ön mennyiért tankol?

Amennyiben csökkenteni szeretné üzemanyag-költségeit, csatlakozzon és élvezze legújabb MOL-MKFE üzemanyagkártya-akciónk előnyeit, melynek keretében a MOL-kártyabirtokosok:

  • 10 kiemelt kúton EXTRA kedvezményt* érvényesíthetnek,
  • 9 kiemelt kúton „pisztolyos” AdBlue vásárlása esetén 40%-os, valamint
  • 147 kúton 10 literes kiszerelésű AdBlue vásárlása esetén 20%-os kedvezményt kapnak**

Mindemellett, a MOL-MKFE Gold Kártya alapbeállításainak megfelelő törzskutakon az akció ideje alatt is elérhető marad a MOL-kártyabirtokosoknak járó alapengedmény.

Vállalkozásának akkor van lehetőség a szerződéskötésre, ha az egyesületünk teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagja (nem csökkentett tagdíjas pártoló tag), valamint egyesületünk, illetve a kapcsolt vállalkozásai felé hosszú ideje lejárt kötelezettségei nincsenek. Tagfelvétellel kapcsoltban keresse Samuné Molnár Erika kolléganőnket a molnar@mkfe.hu e-mail címen vagy a 06 1 252-0688 telefonszámon, a 261-es melléken.

Részletek, az alábbi linken:

http://www.mkfe.hu/hu/szolgaltatasokmenu/kartyak-es-jegyek/mol-kartya.html

* A kedvezmény az akció keretében megjelölt időtartamra (2013. május 6-án 00:00 órától vagy üzletnyitástól 2013. július 5-én 24:00 óráig vagy üzletzárásig) normál gázolaj vásárlására vonatkozik, és a MOL Nyrt. aktuális kártyás listaárából bruttó értékként vonva értendő.
** A kedvezmény alapja: bruttó kiskereskedelmi listaár

Forrás: www.mkfe.hu – A SZOLGÁLTATÓ ÉRDEKVÉDELEM
.

(Ezt a cikket 387 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .