Az Iveco a 15. Sanghaji Nemzetközi Autóipari Kiállításon mutatta be könnyű-, közép-, nehéz-, valamint terepen használható nehézkategóriás járműkínálatát. A Shanghai New International Expo Centerben felállított, európai stílusban kialakított standon az Európából importált haszongépjárművek mellett a vállalat az Iveco SAIC Group csoporttal közös vegyesvállalatai, a Naveco és az SIH (Saic-Iveco Hongyan) által gyártott termékeit is kiállította.

Az Iveco jelenléte a sanghaji kiállításon a vállalat kínai piacra vonatkozó három fő stratégiai irányát erősíti: az európai gyártmányú haszongépjárművek bevezetését a felsőkategóriás termékek iránt egyre növekvő piaci kereslet kielégítésére, az Iveco kínai vegyesvállalatai által folytatott tevékenységek további bővítését, valamint a közös vállalatok által gyártott árucikkek tengerentúli piacokra történő exportálását az Iveco globális értékesítési hálózatán keresztül.

Modellek a standon
A kiállított termékek sorát az új Stralis Hi-Road bemutatója indította. A Stralis Hi-Road a Stralis nehézkategóriás modellcsalád tagja, amelynek járművei közül a Hi-Way változat 2013-ban elnyerte „Az év haszongépjárműve 2013” (International Truck of the Year 2013) címet a Hannoveri Nemzetközi Autószalonon. A kínai logisztikai piac követelményeinek megfelelően kialakított Stralis Hi-Road modell optimális konfigurációkat kínál, és kiváló teljesítményt nyújt jelentősen alacsonyabb teljes birtoklási költség (total cost of ownership, TCO) mellett.

A Hi-Road fülkéje magas vagy alacsony tetős kivitelben érhető el. A funkcionalitás és az ergonómia növelése érdekében átalakított új műszerfal modern formájával, színharmóniájával és a jó minőségű, puha tapintású anyagok használatával teszi kellemessé és megnyugtatóvá a belső környezetet.

Az Eurocargo középkategóriás haszongépjármű jól szemlélteti az Iveco szakértelmét a különféle alváztípusok gyártása terén. A kiállított modell kifejezetten tűzoltósági alkalmazásra készült, melynek alváza képes a tűzoltó autókon alkalmazott berendezések és felszerelések hordozására. A tűzoltó brigád szállítására alkalmas dupla fülke jól felszerelt és biztonságos, így a tűzoltók kényelmesen utazhatnak.

A nehézkategóriás Trakker az Iveco jellegzetes, terepre készült modellje, amelyet úgy építettek, hogy leküzdje a terepen található akadályokat. Bármilyen éghajlati viszonyok között, a legnagyobb kihívást jelentő terepen is képes üzemelni, miközben még a nehéz feladatok ellátása során is a közúti járművek kényelmét nyújtja. A jármű FPT Industrial Cursor motorja nagy nyomatékot és ellenállást biztosít, így a Trakker az év bármely szakában megfelel az elvárásoknak.

Az új, könnyűkategóriás Naveco Power Daily 2013 modell az Iveco Daily platformra épül. A jármű a vállalat európai örökségét ötvözi a kínai közös vállalat helyi műszaki szakértelmével, termékminőségével és szolgáltatásainak a hatékonyságával.

A nagy teherbírású Iveco 682 nyergesvontató az SIH Genlyon egyedi kialakítású exportváltozata, amely az Iveco magas minőségi és tervezési szabványait, illetve a kínai és a nemzetközi piacok számára kialakított konfigurációkat egyesíti magában. Ez a csúcsmodell több változatban érhető el, és kifejezetten alkalmas szén, beton, valamint veszélyes anyagok szállítására. 2012-ben az SIH több mint 1600 Genlyon-járművet exportált.

A kínai székhelyű közös vállalatok az Iveco globális üzleti stratégiájának alapvető pilléreit képezik, és a termékek értékesítése világszerte az Iveco kiterjedt hálózatán keresztül történik.

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 292 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?