Személyautó ütközött kamionnal a 47-es főúton Sárándnál

Személyautó és kamion ütközött kedden a 47-es számú főúton Sáránd térségében – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Összetört személyautó a 47-es főúton Sáránd közelében 2013. május 7-én. A személyautó áttért a szemközti sávba, ahol egy lengyel rendszámú kamionnal ütközött frontálisan. Az autó vezetőjét és az utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Összetört személyautó a 47-es főúton Sáránd közelében 2013. május 7-én. A személyautó áttért a szemközti sávba, ahol egy lengyel rendszámú kamionnal ütközött frontálisan. Az autó vezetőjét és az utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kovács Károly rendőr őrnagy elmondta: az elsődleges adatok szerint az okozta a balesetet, hogy a személyautó áttért a szemközti sávba. A balesetben az autóban utazó két ember sérült meg, de állapotukról a szóvivő nem tudott tájékoztatást adni.

Forrás: MTI  (htzs \ bpg \ bhi)
.

(Ezt a cikket 337 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!