A Scania biztosítja az erőforrásokat a Terex TR60 nehézdömperjeibe

A Terex Construction a Scania 16 literes V8-as ipari motorjait választotta TR60 típusú nehézdömperjeibe. Az US Tier 4i / EU Stage IIIB normának megfelelő motor teljesítménye 700 lóerő (515 kW) és maximális nyomatéka 3.183 Nm, amelyet 1.500 fordulat / percnél ad le.

A Terex TR60 nehézdömpert maximum 55 tonnás rakományok egyenetlen terepen történő szállítására tervezték. Egy Terex TR60 a Scania US Tier 4i / EU Stage IIIB normát teljesítő motorjával megtekinthető a Terex standján (F7.710-711) az április 15-21. között Münchenben megrendezésre kerülő Bauma kiállításon.
.
A Scania már korábban is szállított a Terex számára motorokat a TA250s, TA300s és TA400s csuklós dömperekbe. Azok a motorok a Scania 9 és 13 literes termékcsaládjához tartoztak és ugyanúgy megfeleltek az US Tier 4i / EU Stage IIIB normáknak. A Scania motorjai a B4 csarnok 102/202 standján vannak kiállítva.
„A Scania motorjai kiemelkedően teljesítették feladatukat a Terex csuklós dömperjeiben és örülünk, hogy ezzel elnyertük a Terex bizalmát, így mi szállíthatunk erőforrást a nehézdömperekbe is. Ez az együttműködés újabb lépés a Scania és a Terex üzleti kapcsolatának megerősítésében.” – mondta Anders Liss, az ipari motorok értékesítési igazgatója.
.
A Terexről
A Terex Corporation egy sokoldalú nemzetközi gyártó vállalat, amely széleskörű termékválasztékával, berendezéseivel megbízható, ügyfélközpontú megoldásokat nyújt különféle alkalmazási területeken, így például az építőiparban, infrastruktúrában, kőfejtésben, bányászatban, hajózásban, szállításban, energia-iparban és a feldolgozó-iparban.  Öt üzleti szegmensben van jelen: Emelőkosaras berendezések, Építőipar, Daruk, Anyagkezelés és Kikötői megoldások, Anyagfeldolgozás. A berendezések megvásárlásához a Terex Financial Services nevű cégen keresztül finanszírozás nyújtását is vállalja az ügyfeleknek.
.
Forrás: Scania.
.

(Ezt a cikket 272 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?