Bemutatók Hírek Kiállítások Márkahírek Újdonságok Volvo

Az új Volvo FMX a figyelem középpontjában a BAUMA-n

Az új Volvo FMX-et a 2013-as Bauma-n mutatták be Münchenben április 15-én. Új mércét állított fel az erőteljesség, a kezelhetőség és vezetői kényelem terén. A bemutásával a Volvo Trucks új utat tör az építőiparban.

Az új Volvo FMX a BAUMA-n
Az új Volvo FMX a BAUMA-n

Az új FMX-et a Volvo Trucks-nál speciális teherautónak tervezték nehéz építőipari feladatokra. Április 15-én mutatták be a 2013-as BAUMA-n. A tehergépjármű számos újdonsággal büszkélkedhet, beleértve a teljesen újratervezett fülkebelsőt, az új légrugózást, a megemelt hasmagasságot és a Volvo Dynamic Steering-et, amely világelső innováció a manőverezhetőség javításában. Mindent egybevetve, az új FMX hatalmas előrelépést jelent a szegmens legfontosabb területein; magyarázta Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke az FMX leleplezése során:

“A teherautó minden részletét fejlesztettük – a nagyokat és a kicsiket – amelyek létfontosságúak a jármű robusztusságának és kezelhetőségének biztosításához.”

FMX show
FMX show

A Volvo Trucks új mércét állított fel az építőipari szegmensben

Hét új Volvo FMX-et állítottak ki a 2013-as BAUMA szakkiállításon, ahol várhatóan 570,000 látogató fog megjelenni. Az új modell bevezetése arra irányul, hogy erősítse a Volvo Trucks kínálatát a nehéz építőipari szegmensben. Ez a kategória 2010-ben jött létre az első FMX modell bemutatásával az akkori BAUMA-n. Az új járművel a Volvo Trucks új szimbólumot hozott létre a szegmensben. Ez talán a legjobb és legkeményebb építőipari tehergépjármű a világon, ” mondta Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke a BAUMA kiállításon.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 312 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .