Biztosítás Hírek Közút

Kátyúvadász programot indít a Generali

A Generali Providencia Biztosító biztonságért alapítványa által működtetett katyuvadasz.hu honlapra bárki feltöltheti az országban bárhol talált kátyú fotóját, a GPS koordinátákkal együtt, a cél az, hogy az adott közút kezelője a legrosszabb szakaszokon kezdje a javítást – mondta Olt Boglárka, a biztosító kommunikációs vezetője egy kőbányai, nagyon kátyús utcában tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

Kátyún hajt át egy autó Budapesten, a X. kerületben 2013. április 16-án. A Generali Providencia Biztosító Biztonságért Alapítványa által működtetett katyuvadasz.hu honlapra bárki feltöltheti az országban bárhol talált kátyú fotóját, a GPS koordinátákkal együtt. Az akció célja, hogy az adott közút kezelője a legrosszabb szakaszokon kezdje a javítást. MTI Fotó: Kovács Tamás
Kátyún hajt át egy autó Budapesten, a X. kerületben 2013. április 16-án. A Generali Providencia Biztosító Biztonságért Alapítványa által működtetett katyuvadasz.hu honlapra bárki feltöltheti az országban bárhol talált kátyú fotóját, a GPS koordinátákkal együtt. Az akció célja, hogy az adott közút kezelője a legrosszabb szakaszokon kezdje a javítást.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Csizmárik Attila, a Generali gépjármű kárrendezési vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a városokban kisebb az autókban okozott kátyúkár, rendszerint a gumi és a felni sérül, illetve a futómű.

A vidéki utakon az útszéli kátyúk a legveszélyesebbek, ezek miatt gyakran az árokban kötnek ki a kocsik.

Forrás: MTI  (ghg \ gtr \ gry)
.

(Ezt a cikket 278 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .