Alkatrészgyártók hírei DAF Hírek Márkahírek

Tovább bővíti TRP programját a PACCAR Parts – Több mint 75 000 alkatrésszel a legszélesebb kínálat a piacon

Pótkocsikhoz való kitámasztó gólyalábak, légfékek és LED-es világítótestek teljes körű választékával bővült ki a TRP termékkínálata, amely immár több mint 75 000 alkatrészt tartalmaz. Ezáltal vezető szerepet tölt be az összes tehergépkocsi-, illetve pótkocsimárka számára kínált alkatrészek, valamint műhelyfelszerelések terén. A PACCAR Parts 1995-ben mutatta be TRP Truck and Trailer Parts (TRP tehergépkocsi- és pótkocsialkatrészek) nevű programját a „One Stop Shop” stratégia keretén belül, amelynek lényege, hogy a fuvarozók egy helyen mindent megkaphatnak a flottájukhoz.

A TRP programot pótkocsikhoz való kitámasztó gólyalábak választékával bővítették ki, amelyeket hajtóműházzal, összekötő rúddal, lábbal és hajtókarral együtt, kompletten kínálnak. A kitámasztó gólyalábak nagyon kis tömegűek (mintegy 15 kilogrammal könnyebbek), versenyképes árazásúak és széles méret-, illetve típusválasztékban állnak rendelkezésre. Szintén újdonság a TRP programban a légfékrendszerek alkatrészeinek kiterjedt kínálata, köztük fékkamrákkal, szelepekkel és csatlakozófejekkel. Továbbá a TRP palettájára a LED-es világítótestek is felkerültek, amelyekkel a pótkocsik hagyományos világítása átalakítható LED-essé. A csomag helyzetjelzőket, munkalámpákat, belső világítótesteket és szélső helyzetjelzőket tartalmaz, amelyek karbantartásmentesek, akár 80 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak és a hagyományoshoz izzókhoz képest akár négyszer hosszabb az élettartamuk. Akárcsak az összes légfékalkatrész, a LED-es világítótestek is rendelkeznek a TÜV minősítésével, így az ECE minőségi előírásoknak is megfelelnek.

A TRP programban szereplő 75 000 tétel a www.daf.com/trp weboldalon elérhető digitális katalógusban is fellelhető, ahol a részletes keresőnek köszönhetően a márka és az alkatrész szerinti kategóriában egyaránt gyorsan megtalálható a kívánt alkatrész. Ezenkívül a TRP katalógus új, nyomtatott változata is rendelkezésre áll. Ez a tehergépkocsi-iparág egyik legnagyobb alkatrész- és műhelyfelszerelés-katalógusa, amely a benne szereplő termékek többségéről illusztrációt is tartalmaz. A TRP teljes körű garanciával értékesített termékei kizárólag a DAF márkakereskedői hálózatán keresztül érhetőek el.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 331 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .