Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek Időjárás Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Tömeges balesetek az M7-es autópálya mindkét oldalán Szabadbattyánnál – fotók

Tömeges balesetek történtek az M7-es autópálya mindkét oldalán Szabadbattyán és Polgárdi között, az elsődleges információk szerint több ember beszorult a roncsokba – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Tűzoltók és mentők kiszabadítanak egy beszorult embert az M7-es autópályán, Szabadbattyán közelében, ahol tömeges baleset történt 2013. március 14-én. MTI Fotó: Koppán Viktor
Tűzoltók és mentők kiszabadítanak egy beszorult embert az M7-es autópályán, Szabadbattyán közelében, ahol tömeges baleset történt 2013. március 14-én. MTI Fotó: Koppán Viktor

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy sok személygépkocsi, több kamion és teherautó ütközött egymásnak a Siófok felé vezető oldalon. Sokan beszorultak gépjárműveikbe. A sérültek számáról egyelőre nem tudott nyilatkozni.

A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári, sárbogárdi, pétfürdői, veszprémi, balatonfűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók végzik a mentést. Rajtuk kívül a katasztrófavédelem hivatali dolgozói is segítenek a mentésben. Az érintett szakaszon teljes útzár volt, kerülni a 7-es főút felé lehetett.

Tűzoltók és mentők az M7-es autópályán, Szabadbattyán közelében, ahol tömeges baleset történt 2013. március 14-én. Több ember beszorult a roncsokba, őket a tűzoltók és a mentők szabadították ki. MTI Fotó: Koppán Viktor
Tűzoltók és mentők az M7-es autópályán, Szabadbattyán közelében, ahol tömeges baleset történt 2013. március 14-én. Több ember beszorult a roncsokba, őket a tűzoltók és a mentők szabadították ki.
MTI Fotó: Koppán Viktor

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az M7-es autópálya ugyanezen szakaszán, a főváros felé vezető oldalon is több jármű ütközött. Hozzátette: a látótávolság minimálisra csökkent, az autópálya nagyon nehezen járható. Azt kérik, aki teheti, ne induljon útnak, vagy a 7-es számú főutat válassza.

Forrás: MTI  (bszt \ bpg \ gry)
.

(Ezt a cikket 894 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE