Határinfó Hírek Időjárás KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Külföld Külföld

Havazás – Hegyeshalomnál, Rajkánál és Vámosszabadinál áll a teherforgalom

Délután négy óráig meghosszabbította az eredetileg délig elrendelt kamionbeléptetési tilalmat a Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság – tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Rendőrök egy kamiont állítanak meg a szlovák - magyar határon Vámosszabadinál, ahol az erős havazás miatt forgalomkorlátozást vezettek be 2013. január 17-én.  A 7,5 tonnánál nagyobb teherautókat nem engedik be az országba, a romlandó élelmiszert illetve gyógyászati eszközöket szállító kamionok kivételével. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Rendőrök egy kamiont állítanak meg a szlovák – magyar határon Vámosszabadinál, ahol az erős havazás miatt forgalomkorlátozást vezettek be 2013. január 17-én. A 7,5 tonnánál nagyobb teherautókat nem engedik be az országba, a romlandó élelmiszert illetve gyógyászati eszközöket szállító kamionok kivételével. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Dobos Viktória közlése szerint ebben az időszakban nem léphetnek be a 7,5 tonnásnál nagyobb járművek. Az intézkedés a hegyeshalmi, a rajkai és a vámosszabadi határátkelőt érinti.

Forrás: MTI  (bly \ bri \ bhi)
.

(Ezt a cikket 634 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .