Iveco modelleket díjaztak Kínában és Brazíliában

Az Iveco a közelmúltban két tekintélyes nemzetközi elismerésben is részesült. Kínában az új Naveco Chaoyue a „Truck of the Year China 2013” (Az év teherautója) címet, míg Brazíliában az Iveco Tector Attack az AutoData Award „Best Truck of the Year” (Az év legjobb teherautója) díját érdemelte ki a haszongépjármű kategóriában.

Ezek az elismerések az új Stralis Hi-Way nemrégiben elnyert „International Truck of the Year 2013” (Az év teherautója) címéhez méltó módon illeszkednek. Ezzel az elismeréssel a 25 vezető, haszongépjárművekkel foglalkozó magazin olyan nehézkategóriás járműként jutalmazta az új Stralis Hi-Way modellt, amely a legnagyobb mértékben járul hozzá a közúti szállítás hatékonyságához olyan területeken, mint az üzemanyag-takarékosság, a biztonság, a vezethetőség, a kényelem és az alacsony környezeti terhelés.

„Az év teherautója” Kínában
Az évente megrendezett Guangzhou-i Autószalonon a Naveco Chaoyue könnyűkategóriás jármű nyerte el a „Truck of the Year China 2013” címet. A modell az Iveco és a Nanjing Automotive Corporation együttműködésének gyümölcse. Az ország egyik legjelentősebb autóipari hírügynöksége, a „China Automotive News” által átadott díjat az autóipari és logisztikai ágazat szakértőiből, egyetemi tudósokból és kutatókból álló zsűri ítélte oda.

A China Automotive Engineering Research Institute kutatói számos tesztet hajtottak végre a járművön, technológiájának, ergonómiájának, megjelenésének és manőverező képességének értékelése céljából. Az FPT F1C motornak és a többi innovatív technológiának köszönhetően a modellt a teljesítmény, a fékrendszer, a gyorsulás, a sebesség és az alacsony zajkibocsátás területén nyújtott kiváló eredményért jutalmazták, amely kategóriák tekintetében a Naveco Chaoyue túlszárnyalta a többi hét résztvevő járművet.

„Legjobb teherautó” Brazíliában
Az Iveco 2007 óta hetedik alkalommal nyerte el az AutoData Award „Best Truck of the Year” (Az év legjobb teherautója) díját Brazíliában. Az elismerés a brazil autóipar egyik legrangosabb kitüntetése, amelyet az autóiparral foglalkozó AutoData, Transpodata és AutoData Agency magazint tömörítő AutoData kiadócsoport ítél oda.

Az Iveco Tector Attack modell a minőségéért és a műszaki jellemzőiért a „Legjobb teherautó” címet nyerte el a középnehéz kategóriában. A 4×2 és 4×4 hajtásképletű kivitelben is elérhető jármű az erőt, a tartósságot és a gazdaságosságot egyesíti magában alacsony teljes birtoklási költség mellett, így kiváló mobilitási megoldást jelent kategóriájában.

Az AutoData-díjat 2000 óta évente ítélik oda az autógyártóknak és viszonteladóiknak. A díj döntőseit a nagyközönség szavazta meg, majd a továbbjutók közül az AutoData Perspectives Seminar résztvevői választották ki a győztest.

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 276 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?