Balesetek Hírek

Felborult egy román kamion Ordacsehinél

Felborult tegnap egy kamion az M7-es autópályán Ordacsehinél, ahol több mint hét órán át teljes pályazár volt érvényben – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön az MTI-vel. A balesetben senki sem sérült meg.

Tűzoltók dolgoznak egy felborult román kamionnál az M7-es autópályán, Ordacsehi közelében 2012. november 15-én. A nyerges vontató Budapest irányába haladt amikor ismeretlen ok miatt átszakította a középső szalagkorlátot és felborulva az ellentétes, Letenye felé vezető oldalon állt meg. A balesetben nem sérült meg senki, a pálya Letenye felé vezető oldalát lezárták. MTI Fotó: Varga György

A főváros felé haladó – vontatóból, illetve a hozzá kapcsolt nyerges félpótkocsiból álló – járműszerelvény román állampolgárságú vezetője eddig tisztázatlan ok miatt hajnali két óra előtt elvesztette uralmát a jármű felett, átszakította a középen lévő szalagkorlátot, áthajtott a jobb oldali pályatestre, ahol a bal oldalára dőlve állt meg.

Az autópályát a műszaki mentés idejére teljes egészében lezárták.

Forrás: MTI  (bzsó \ bcl \ bhi)
.

(Ezt a cikket 310 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!