Élő kacsákat szállító teherautó borult fel Tiszatenyő és Kengyel között

Élő kacsákat szállító teherautó borult fel tegnap a 4629-es számú úton, Tiszatenyő és Kengyel között – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak egy oldalára borult, kacsákat szállító teherautó műszaki mentésén a 4629-es számú úton, Tiszatenyő és Kengyel között 2012. november 15-én. Az eddig tisztázatlan körülmények között felborult tehergépkocsi több mint 2000 darab élő kacsát szállított. A baleset során személyi sérülés nem történt.
MTI Fotó: Mészáros János

Szabó Zita tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan körülmények között felborult tehergépkocsi több mint 2000 darab élő kacsát szállított.

A baleset során személyi sérülés nem történt, az érintett útszakaszt a helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség – tette hozzá az őrnagy.

Jelezte, hogy a Tiszatenyőre, illetve Törökszentmiklósra tartó forgalmat Martfűnél a 442-es számú főútra, Szolnok irányába terelték.

Forrás: MTI  (hbj \ brf \ bdó)
.

(Ezt a cikket 394 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!