Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek Járműtechnika

Az éjszakai vezetés biztonságát növelő új autólámpát mutattak be az Automechanika vásáron

Az idősebb és fáradt járművezetők számára különösen hasznos, nagy fényerejű autólámpát mutattak be a szeptemberben Frankfurtban megrendezett Automechanika vásáron. Az új Megalight Ultra +120 lámpa nevéhez hűen 120%-kal több fényt vetít oda, ahol igazán fontos a megvilágítás, ezzel jelentősen megemelve az éjszakai vezetés biztonságát.

A Magyarországon regionális központtal működő GE Fényforrás üzletág autólámpa részlege idehaza is folytatja a kimagasló teljesítményű és magas fényű halogén autólámpák piaci bevezetését. Ennek eredményeként a prémium választék az új Megalight Ultra +120 lámpa családdal bővül. A szeptember 11 és 16. között Frankfurtban megrendezésre került Automechanika vásáron tekinthette meg a nagyközönség az új terméket, amely a közúti forgalomban használható halogén autólámpákkal elérhető legjobb megvilágítást biztosítja.

A speciális magas fényerejű lámpa konstrukciónak, valamint az egyedileg tervezett spirálnak és a különlegesen bevont burának, illetve a 100%-os xenon gáztöltésnek köszönhetően akár 120%-kal több fényt képes vetíteni a megvilágítás szempontjából lényeges területekre.

A specifikus megvilágítási szintek különbözőek lehetnek lámpa típusonként és fényszórós alkalmazásonként. A Megalight Ultra +120 lámpákkal elérhető jobb megvilágítási teljesítményt meghatározott szempontok szerinti mérési módszerekkel igazolták.

Az új Megalight Ultra lámpa a Megalight termékcsalád csúcsminőségű tagja, a magasabb fényerő jelentősen hozzájárul az úton a láthatóság javításához és a vezetés biztonságának emeléséhez, mondta Mózes Gabriella a GE Fényforrás üzletág autólámpa részlegének vezetője. “A GE gazdag tapasztalattal rendelkezik az autólámpák fejlesztésében és gyártásában, termékeinket folyamatos fejlesztésekkel tökéletesítjük. A Megalight Ultra +120 a legújabb termékünk a piacon.”

GE Lighting
.

(Ezt a cikket 680 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .