Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Álló kocsisorba szaladt egy kamion a 4-es főúton Püspökladánynál, a sofőr meghalt

Útlezárás miatt várakozó kocsisorba szaladt bele egy kamion csütörtökön a 4-es számú főúton, Püspökladány és Karcag között, vezetője a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.

A baleseti helyszíne a 4-es számú főúton Püspökladány és Karcag között, ahol egy kamion az útlezárás miatt a várakozó kocsisorba szaladt hátulról 2012. augusztus 23-án. A baleset során a teherjármű vezetője a helyszínen életét vesztette.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kovács Károly elmondta: a vétkes kamionnal együtt összesen öt járművet érintett az ütközés, a kamionon kívül két teherautót és két személyautót.

Rendőrök és tűzoltók dolgoznak a 4-es számú főúton Püspökladány és Karcag között, ahol egy kamion az útlezárás miatt a várakozó kocsisorba szaladt hátulról.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A mentőszolgálat regionális mentésvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: egy embert könnyű sérüléssel a karcagi kórházba szállítottak.

A helyszínelés miatt órákig teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát. Később a forgalom félpályán halad, de a délután folyamán helyreállt a közlekedés – mondta Kovács Károly.

Forrás: MTI  (htzs \ bzt \ bdó)
.

(Ezt a cikket 554 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!