Minden díjat besöpört a Renault Trucks csapat a hétvégi Nürburgring futamon: a teherautók és a pilóták versenyében is győzelmet aratott az évad legnépszerűbb Truck Racing találkozóján. A Renault Trucks 4500 ügyfelet fogadott a hétvége alatt, és bemutatta a Master, illetve a Magnum több versenyváltozatát.

Az özönvízszerű eső sem akadályozhatta meg, hogy a hétvégén érdeklődők tömegei látogassanak ki a Nürburgring futamra. Az egész verseny alatt megállás nélkül zúduló víztömeg ellenére 200.000 néző láthatta a Renault Trucks pilótáit kétszer is felállni a dobogó legfelső fokára. Adam Lacko bravúrosan helytállt a nehéz körülmények között, és már az első futamon a mezőny élére került. Markus Östreich pedig az utolsó versenyben szerzett nagyon szép győzelemmel zárta a hétvégét.

A nagyszabású németországi találkozón a Renault Trucks német leányvállalata több mint 4500 ügyfelet fogadott. Vendégül látták a Renault Trucks TruckDriver Club tagjait is, ők a VIP páholyokból követhették az eseményeket. A kiállított járművek között volt két Premium Route a Truck Racing limitált sorozatból, két Magnum a Renault Trucks ­– MKR Technology csapat színeiben, valamint egy hamisítatlan Truck Racing Master. A pályán kívül, a Trucker Camp B3 kiállítási területen, ahol mintegy száz teherautót állítottak ki, a Renault Trucks öt olyan Magnummal képviseltette magát, melyeket Ionica Dogaru dekorált, az a román formatervező, aki 2011 végén megnyerte a legendás teherautó 20. születésnapjára szervezett formatervezési versenyt.

A következő Truck Racing versenyhétvégét Oroszországban, Szmolenszkben rendezik meg.

 

Az idei szezon további versenyei:

Dátum Város Ország
Július 28-29. Szmolenszk Oroszország
Szeptember 1-2. Most Cseh Köztársaság
Szeptember 22-23. Zolder Belgium
Október 6-7. Jarama Spanyolország
Október 13-14. Le Mans Franciaország

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 218 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?