Az iGO primo® app már a Pioneer AppRadio-val is használható

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

Az NNG Kft. új bővítmény kiadását jelentette be a népszerű iGO primo navigációs alkalmazáshoz, amely révén az applikáció összekapcsolhatóvá válik a Pioneer kiskereskedelemben is elérhető, díjnyertes AppRadio termékével. A kompatibilitást biztosító bővítmény az iGO primo app in-app shop menüjében válik elérhetővé július első felében, 27,99 eurós áron.

A frissítés segítségével az iPhone felhasználók számára lehetővé válik, hogy az iGO primo navigációs alkalmazást kiterjesszék az AppRadio nagyméretű autós kijelzőjére is. Ennek köszönhetően vezetés közben magasabb fokú biztonságot, valamint tisztább és könnyebben használható audiovizuális segítséget kaphatnak a felhasználók.

Az új bővítmény révén az iGO primo app és a Pioneer AppRadio használói az autóban elérhető szolgáltatásokra fordított kiadásaikat is optimalizálhatják. Az alkalmazáson belül megvásárolható további funkciók, köztük a Live Traffic, a traffipax adatbázis vagy a 3D városi csomagok tovább javítják az AppRadio használati értékét.

A Pioneer AppRadio nevű terméke egy iparág-szerte elismert autós multimédia megoldás, ami testreszabott multimédiás lehetőségeket kínál, forradalmasítva ezzel a vezetési élményt. Az Eisa Award-győztes AppRadio lehetővé teszi az autóvezetők számára, hogy elérhessék az iPhone-jukban tárolt naptárat, navigációs szolgáltatást, fényképeiket és további funkciókat kábeles kapcsolaton keresztül a Pioneer fejegységen.

Jelenleg két AppRadio termék kapható (SPH-SA02 & SPH-DA100). A Pioneer AVH-8400BT audiovizuális fejegysége és valamennyi 2012-es, műszerfalba építhető audiovizuális navigációs egysége egyaránt támogatja az Advanced AppMode néven ismert funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók az AppRadio-val kompatibilis alkalmazásokat ezeken a termékeken keresztül vezéreljék.

„Az AppRadio és az iGO primo app egyesítésével olyan megoldást hoztunk létre, amely termékünk minőségének fokozása mellett még teljesebb navigációs élményt nyújt. Az iOS rendszerre kifejlesztett iGO Navigáció képességei megkérdőjelezhetetlenek, és meggyőződésünk, hogy megtaláltuk a módszert, hogy a továbbfejlesztett funkciókat és lehetőségeket felhasználóbarát formában kapcsoljuk össze a Pioneer AppRadio egységgel” – mondta Ronan McDonagh, a Pioneer az autóba építhető multimédiás technológiai megoldások tervezéséért felelős vezetője.

Azok után, hogy az NNG hosszú ideje biztosít navigációs megoldásokat, büszkék vagyunk arra, hogy kiterjeszthetjük az együttműködésünket olyan új lehetőségek felkutatásával, amelyek együttesen formálják a műszerfalakon és az okostelefonok kijelzőin megjelenő navigációt. Úgy véljük, hogy az AppRadio és az iGO primo app között létrejött kapocs révén újabb nagy lépést tettünk annak érdekében, hogy létrejöjjön egy autós környezetbe teljesen integrált, okostelefonokon elérhető navigációs megoldás” – mondta Homola Gergely, az NNG Kft. az iPhone-fejlesztésekért felelős szervezeti egységének a vezetője.

A Pioneer-ről

A Pioneer autóelektronikai divíziójának termékei kiváló audio- és videominőségük, hibátlan adatkapcsolatuk és felhasználóbarát működésük révén még élvezetesebbé teszik a vezetést. A vállalat fejlesztéseinek középpontjában az új digitális technológiák állnak, köztük az audio-, a video-, a navigációs és az egyre nagyobb teret nyerő médiatechnológia, miközben a cég rendületlenül őrzi hírnevét az autós hangberendezések rajongóinak körében.

A Pioneer európai központja a belga Melsele-ben található, honlapja a www.pioneer.eu címen érhető el. Anyavállalata, a Pioneer Corporation, 1938-ban alakult Tokióban, amely jelenleg az otthoni, az autós és az üzleti felhasználásra készült audio-, video- és számítástechnikai felszerelések egyik vezető gyártója.

Az NNG Kft-ről

Az NNG Kft. a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat, és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM-márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő egyedülálló technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozó vállalat első nemzetközi termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 150 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti partneri kapcsolatot. A vállalat több mint 115 országban és 45 különböző nyelven nyújt innovatív és megbízható navigációs megoldásokat.

Forrás: NNG

(Ezt a cikket 318 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?