Felborult egy kamion az M1-en Óbaroknál

Felborult egy autószállító kamion hétfő délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 47-es kilométernél, Szárliget és Óbarok közelében, ahol a jármű teljesen elzárta az úttestet – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelem helyettes szóvivője az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 47-es kilométernél, Szárliget és Óbarok közelében, ahol felborult egy autószállító kamion. A tréler személyautókból álló rakománya leborult, a járművek roncsai összevissza hevernek az útpályán. A balesetben a kamion vezetője megsérült. MTI Fotó: Beliczay László

Fehér Ádám tájékoztatása szerint a jármű személyautókból álló rakománya leborult, az autók összevissza álltak az útpályán. Az úttest megtisztításához és a kamion felállításához az autópályát teljes szélességében le kellett zárni. A balesetben a kamion vezetője megsérült.

Forrás: MTI  (bfi \ bám \ blz)
.

(Ezt a cikket 359 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!