Balesetek Hírek

Autót sodort el egy kamion az M3-ason

Rendőrök és tűzoltók dolgoztak tegnap az M3 autópálya Pest megyei szakaszán Gödöllő térségében, ahol a Miskolc felé vezető oldalon a 29-es kilométerszelvényben, egy román rendszámú kamion hátulról nagy sebességgel belerohant egy műszaki hibás személyautóba és annak vontatmányába. Közben az elakadásjelző háromszöget épp kitenni készülő autóvezetőt elgázolta.

MTI Fotó: Lakatos Péter

A személyautó vitorlázórepülő-szállító vontatmánya darabokra szakadt. A baleset során a személyautó vezetője életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A mentés és helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében több órára lezárták, a forgalmat a pályáról kiterelték. Az autópályán rekedt autósoknak az autópálya kezelő szakemberei vizet osztottak.

Forrás: MTI  (DLAPE20120705012)
.

(Ezt a cikket 231 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!