Balesetek Hírek

Lakóautót sodort el egy kamion az M3-ason – teljes útzár

Elsodort egy lakóautót egy román kamion csütörtökön késő délután az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a 29-es kilométernél, a lakóautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A kamionból pétisó szóródott az útra, amelyet a tűzoltók vízsugárral hűtöttek – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Beluzsárné Belicza Andrea azt mondta, az elsődleges információk szerint a lakóautó a leállósávban állt, és sofőrje éppen kiszállt, amikor a kamion lesodorta az útról a járművet és sofőrjét. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Kádasi Csaba Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a román rendszámú kamion pétisót szállított, a műtrágya egy része a baleset következtében az útra szóródott. A tűzoltók vízsugárral hűtötték, hogy a párolgás miatti robbanásveszélyt elkerüljék. Az ütközés miatt megsérült a kamion üzemanyagtartálya is, gázolaj folyt az útra.

Az M3-as érintett szakaszán teljes útzár volt érvényben, Nyíregyháza felé a gödöllői csomópontban leterelték az autósokat, akik a bagi felhajtónál térhettek vissza a sztrádára.

Forrás: MTI  (hda \ bki \ bdó)
.

(Ezt a cikket 203 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!