Balesetek Hírek Külföld

Magzatpózba kuporodva túlélte, hogy rádőlt egy kamion

Kamion borult egy személykocsira Nagy-Britanniában, ám az autó vezetője túlélte a balesetet, mert villámgyorsan magzatpózba kuporodott.

A kamionnak a raktérkonténere borult az oldalára, és viszonylag lassan. A 20 éves nőnek maradt annyi ideje, hogy érzékelje a veszélyt, és gyors észjárással meg hatalmas lélekjelenléttel kikapcsolja biztonsági övét és felsőtestét előrehajtva magzatpózba kucorodjon.

A kamion a vezetői oldalon lapította össze fél méter vastagságúra a Nissan Micrát, amely nem hatalmas kocsi. A nő mégis túlélte a balesetet, ráadásul úgy, hogy saját erejéből mászott ki az utasülés felőli oldalon. Csupán egyik keze sérült meg, de az se súlyosan.

“A lélekjelenléte az életét menthette meg” – idézte a The Sun című brit lap a mentők szóvivőjét. A kamion sofőrje nem sérült meg, viszont keze-lába remegett az átéltektől.

A Nissan abszolút totálkáros lett.

Forrás: MTI  (kwr \ kut \ pdm)
.

(Ezt a cikket 432 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!